LineLazer este o soluție precisă pentru alinierea axelor pentru Leonova Diamond®, cel mai sofisticat logger de date de la SPM Instruments. Acest sistem cu laser dublu pentru alinierea rapidă a axelor este potrivit pentru majoritatea combinațiilor de utilaje; montate orizontal, vertical sau pe flanșă, cu axe cuplate sau nu.

Ochire ușoară

Senzorii de aliniament evaluați IP65 folosesc procesare digitală pentru a se distinge ușor și în mod automat față de alte surse de lumină. Senzori digitali liniari de imagine de înaltă precizie CMOS oferă acuratețe maximă. 

Aliniere a utilajelor de încredere și fără probleme

Inclinometre de înaltă precizie, cu axă dublă, măsoară în permanență unghiul de rotație al ambelor detectoare. Acestea permit măsurători complet automate în mai puțin de jumătate din rotația axului. Sistemul vine cu bracheți robuști din aluminiu și lanțuri extensibile pentru axe cu diametru de până la 480 mm (18”).

Softul este configurat pentru alinierea orizontală și verticală a axelor. Verificarea verticalității, compensarea creșterii termice și verificarea toleranțelor sunt incluse. Afișajul se actualizează în timp real și interfața grafică ghidează utilizatorul prin procesul de aliniere pentru rezultate ușor de înțeles.

Kit de aliniere LineLazer conține senzori de aliniere, bracheți robuști din aluminiu, lanțuri extensibile, tije, încărcător pentru acumulator, cabluri, adaptor Bluetooth și bandă de măsurat. Valiza pentru transport este opțională. Kitul se potrivește pentru o multitudine de aplicații, ex.: compresoare, reductoare, generatoare și pompe.