Un sistem online de monitorizare și diagnosticare a stării este o unealtă de management a bunurilor care va urmări în mod constant echipamentul dvs, maximizând nivelul disponibilității și performanței fabricii dvs.

Intellinova® este o familie de sisteme online de monitorizare a condiției în care tehnologii unice de monitorizare HD și hardware digital de înaltă performanță sunt combinate să asigure avertizarea cea mai timpurie în cazul deteriorării bunurilor importante.

Intellinova® combină tehnici complexe de măsurare și procesare avansată a datelor cu o interfață prietenoasă și o serie de opțiuni pentru personalizarea individuală a sistemului. Rezultatul este un sistem extrem de flexibil și performant care oferă informații ușor de înțeles privind condiția, către camera de control.

Sistemul este proiectat să fie robust din fiecare punct de vedere. Echipamentul este rezistent și potrivit pentru medii industriale neprietenoase și utilizare de durată. Componentele software au fost proiectate cu grijă și selectate să creeze un sistem cu viitor, cu oportunități ample pentru comunicația dintre sisteme.


Intellinova în versiuni diferite, pentru nevoi diferite

Intellinova este disponibil în diverse forme și dimensiuni. Echipamentul existent, limitările de spațiu și o serie de alți factori pot influența cerințele tehnice. De aceea există mai multe soluții diferite -  găsiți detalii suplimentare în meniul din stânga.