Intellinova Compact este un sistem de înaltă performanță, potrivit pentru monitorizarea de la distanță a mediilor industriale cu puncte de măsurare grupate în grupuri împrăștiate.

 Intellinova Compact

Domenii de aplicare

Turbine de vânt, stații de pompare și echipament auxiliar sunt doar câteva din exemple de situații în care Intellinova Compact este soluția ideală de monitorizare a condițiilor. Aplicații tipice sunt ventilatoare și reductoare, inclusiv planetare. Implementarea tehnicii de măsurare SPM HD, este, de asemenea, alegerea potrivită pentru aplicații cu viteze reduse (0,1 - 50 rpm), cum ar fi agitatoare, zdrobitoare, benzi rulante sau macarale etc, Intellinova fiind complet compatibil cu ceilalți membri din familia de sisteme online și poate rula într-un sistem integrat, sau ca unități independente.

Eficiența optimă a costului

Sistemul este disponibil în patru versiuni, fiecare cu o configurație fixă a canalelor pentru măsurători prin impulsuri de șoc sau vibrații. Toate versiunile vin cu mai multe intrări rpm sau analogice, precum și cu ieșiri pentru informații privind starea. Folosind funcțiile IntelliLogic, aceste opțiuni pot fi folosite din plin. Având abilitatea de a accepta date privind procesele și de a evalua condițiile de funcționare bazate pe aceste informații și datele din măsurători, unitățile Intellinova sunt bine potrivite pentru monitorizarea utilajelor care au proceduri complexe de funcționare.

Citiți mai multe despre funcționalitate găsiți prezentare tehnică în meniul din stânga.