Intellinova® Parallel EN este un sistem online de înaltă performanță potrivit pentru monitorizarea condițiilor echipamentului industrial cu cerințe de disponibilitate ridicată.

Eficiență supremă în monitorizarea condițiilor

Intellinova Parallel EN vă monitorizează în continuu echipamentele importante, reținând evenimente importante de-a lungul zilei. Șaisprezece canale simultane pentru măsurarea vibrațiilor și/sau impulsurilor cu accelerometru DuoTech și opt canale pentru RPM pot fi folosite pentru achiziția de date despre utilaje cu sisteme complexe, chiar și în condiții variabile de funcționare.

Sistemul urmărește și administrează schimbări în procese și condițiile de operare, oferind instantanee ale condiției echipamentelor pentru întreg utilajul. Sarcini de măsurare pot fi setate să declanșeze canale individuale sau mai multe unități de sistem în paralel și simultan. Softul de diagnostic și analiză Condmanster oferă setări pentru filtre definite de către utilizator, grafice și reprezentări live ale condiției tuturor dispozitivelor conectate.

Domenii de aplicare

Prin măsurarea paralelă și simultană de până la 16 canale, Intellinova Parallel EN este alegerea perfectă acolo unde timpul de măsurare este important datorită ciclurilor scurte ale proceselor, ex. mori, cuve ale vagoanelor, mișcări ale preselor, bobinatoare sau echipamente de ridicare cum ar fi macarale sau secțiuni de coborâre.

Implementând tehnologii HD de monitorizare a condițiilor, sistemul este alegerea ideală pentru reductoare - incluzând planetare - și aplicații cu viteză redusă (începând de la mai puțin de 0,1 RPM) cum ar fi agitatoare, zdrobitoare și benzi rulante. De asemenea, este potrivit pentru aplicații mai simple cum ar fi motoare, pompe și ventilatoare.

Intellinova Parallel EN poate fi utilizat pe lângă ceilalți membri din familia de sisteme Intellinova, integrate sau de sine stătătoare.

Citiți mai multe despre funcționalitate găsiți prezentare tehnică în meniul din stânga.