MG-4 este ideal pentru monitorizarea continuă a orice conține componente rotative.

Acesta este un punct de pornire excelent pentru a măsura condiția utilajelor individuale, dar poate fi utilizată și ca o soluție online completă. Aveți nevoie doar de o unitate de monitorizare compactă, senzori și câteva cabluri. Ușor de întreținut, costuri scăzute, fără limite de investiție, ușor de actualizat.

Familia MG-4 constă în unități de măsurare programabile pentru severitatea vibrațiilor (VIB) și condiția rulmenților (SPM). Diferența constă în combinarea canalelor:

MG-4 oferă:

  • Afișează valorile măsurate actualizate continuu.
  • Ieșire analogică 4 - 20 mA cu o gamă programabilă în trepte de 10 mm/s RMS (VIB) sau 10 dB (SPM).
  • Relee 250 V (1) și 125 V (2 pentru MG4-1, 4 pentru) cu niveluri de alarmă programabile.

Puteți selecta o sursă de alimentare (230 Vac, 115 Vac sau între 15 și 30 Vac/Vdc), cu frecvențe între (frecvența minimă 3, 10 sau 100 Hz, maximă 1.000 sau 2.000 Hz) și tehnica SPM (dBm/dBc sau LR/HR). MG-4 are o carcasă pentru montarea pe perete (IP65). Durata măsurătorilor, nivelurile de alarmă, întârzierea alarmei și combinațiile de canale / relee sunt programabile folosind butoanele de pe panoul frontal.

MG4-Ref11

MG4-Ref11 este un tip special de MG4, conceput pentru industria hârtiei și celulozei pentru monitorizarea continuă a rafinoarelor. Această unitate a fost adaptată pentru cerințele speciale ale măsurătorilor extrem de rapide necesare pentru detectarea defectării iminente a segmentelor de disc.

Un traductor de impulsuri de șoc se montează pe caroseria rafinorului pentru ca șocurile mecanice de la segmentele de disc să fie detectate de către traductor cu cea mai mică întârziere posibilă. Traductorul este conectat la MG4-REF11 care analizează semnalele primite, ținând cont de amplitudinea și frecvența incidentului. Aceasta măsoară, de asemenea, și că valoarea RMS a vitezei vibrației este conform cu ISO 2372. Dacă segmentele de disc funcționează împreună, se activează un releu și se trimite un semnal pentru a se deschide spațiul dintre discuri. Afișajul indică rezultatele măsurătorilor pentru ambele canale.

MG4-Ref11 este conceput pentru utilizarea pe rafinatoare cu un singur segment de disc rotativ.