Intellinova Compact Ex este un sistem de monitorizare online performant pentru monitorizarea sigură de la distanță a punctelor de măsurare în zone periculoase.

Monitorizarea condițiilor în zonele 0/20, 1/21, 2/22

Proiectat pentru montare în Zona Ex 2 cu gaz sau Zona Ex 22 cu praf, sistemul Intellinova Compact Ex vine cu o sursă de alimentare, garnituri pentru cabluri și intrări pentru senzori cu interfețe Ex pentru traductori localizați în Zone Ex cu gaz 0, 1 sau 2, sau zone Ex cu praf 20, 21 sau 22. Industriile precum cea petrolieră, foraj maritim, petrochimică sau fabricile de zahăr sunt câteva exemple în care Compact Ex este soluția ideală de monitorizare. Printre aplicațiile tipice se numără pompe, ventilatoare, reductoare și vinciuri.

Flexibilitate maximă în analiza vibrațiilor cu SPM HD

Intellinova Compact Ex oferă cea mai puternică combinație de tehnici de măsurare disponibile. Măsurarea vibrațiilor (DC - 40 kHz) cu Order Tracking HD și analiză sofisticată și tehnică SPM HD pentru monitorizarea elementelor rotative ale rulmenților între 0,1 și 20 000 RPM, oferă o flexibilitate maximă pentru detectarea problemelor utilajelor.

Monitorizarea inteligentă a stării

Sistemul este disponibil în patru versiuni, fiecare cu o configurație fixă a canalelor pentru măsurători prin impulsuri de șoc sau vibrații. Toate versiunile vin cu mai multe intrări rpm sau analogice, precum și cu ieșiri pentru informații privind starea. Folosind funcțiile IntelliLogic, aceste opțiuni pot fi folosite din plin. Având abilitatea de a accepta date privind procesele și de a evalua condițiile de funcționare bazate pe aceste informații și datele din măsurători, unitățile Intellinova sunt bine potrivite pentru monitorizarea utilajelor care au proceduri complexe de funcționare.

Aflați mai multe despre opțiuni precum și o prezentare tehnică în meniul din stânga.