Leonova Diamond IS este cel mai avansat instrument certificat ATEX/IECEx de pe piață. Cu măsurare a vibrațiilor pe trei canale și afișaj color mare, Leonova Diamond IS oferă o combinație unică de tehnologii sofisticate și utilitate într-un singur dispozitiv.

Monitorizarea condițiilor în zonele 0 - 1 - 2

Instrumentul este construit să reziste la condiții de mediu aspre. Industria grea cu cerințele intrinseci de securitate cum ar fi industria petrolieră, minieră sau rafinăriile, sunt medii solicitante. Leonova Diamond IS respectă cele mai stricte standarde ATEX/IECEx și poate fi utilizat în zonele 0 - 2.

Flexibilitate maximă în analiza vibrațiilor cu SPM HD

Leonova Diamond IS oferă cea mai puternica combinatie de tehnici de masurare disponibila. Trei canale pentru măsurarea vibrațiilor (DC - 40 kHz) cu Order Tracking HD și analiză sofisticată și tehnică SPM HD pentru monitorizarea elementelor rotative ale rulmenților între 0,1 și 20 000 RPM, oferă o flexibilitate maximă pentru detectarea problemelor utilajelor.

Analizor sofisticat cu funcționalitate scalabilă

Leonova Diamond IS este o alegere excelentă în cazul în care este necesară o gamă completă de tehnici de măsurare și o putere analitică ridicată pentru a monitoriza echipamentul. 

Bazat pe un sistem scalabil, Leonova oferă soluții personalizate în care se pot adăuga funcționalități suplimentare, după cum este necesar.Aflați mai multe despre caracteristici, prezentare tehnică, accesorii si module  in meniul din stanga.