Unul dintre cele mai avansate instrumente ATEX / IECEx certificate de pe piață, Leonova Emerald IS oferă tehnologii și utilizabilități sofisticate într-un singur dispozitiv de măsurare.

Monitorizarea condițiilor în zonele 0 - 1 - 2

Instrumentul este construit pentru a rezista la condiții dure de mediu. Industriile grele cu cerințe de securitate intrinsecă, cum ar fi rafinăriile, industria minieră sau industria de petrol și gaze, reprezintă medii dificile. Leonova Emerald IS respectă cele mai stricte standarde ATEX / IECEx și, prin urmare, poate fi utilizată în zonele 0-2.

Flexibilitate maximă cu analiza vibrațiilor și SPM HD

Leonova Emerald IS oferă cea mai puternică combinație de tehnici de măsurare disponibile. Tehnica SPM HD pentru monitorizarea condițiilor de funcționare a rulmenților elementelor de rulare (1-20 000 rpm) și analiza sofisticată a măsurătorilor de vibrații, incluzând urmărirea ordinelor HD oferă o flexibilitate maximă pentru detectarea defecțiunilor mașinii.

Colector de date robust cu funcționalitate scalabilă

În cazul în care rutele extinse de măsurare cu cantități mari de măsurători de rutină trebuie să fie tratate într-o manieră rațională, Leonova Emerald IS este alegerea perfectă.

Bazându-se pe un sistem scalabil, Leonova oferă soluții personalizate în care pot fi adăugate funcționalități suplimentare, după cum este necesar. Aflați mai multe despre caracteristici, prezentare tehnica, accesorii şi module din meniul din stânga.