Condmaster® este un soft comprehenziv de analiză, diagnostic și depanare care comunică cu toate instrumentele portabile SPM și sisteme online compatibile Ethernet pentru monitorizarea constantă.

Mai flexibil decât oricând, Condmaster Ruby 2018 oferă îmbunătățiri semnificative:

  • Adaugă o nouă dimensiune monitorizării online, suportând sistemul de ultimă generație Intellinova® Parallel EN cu o serie de funcții noi, inclusiv afișarea live a valorilor globale, condițiilor și stărilor.
  • Experiență îmbunătățită a utilizatorului cu grafică de ultimă oră - îmbunătățiri semnificative ale utilizabilității oferă navigare ușoară, imagine clară și vizualizare rafinată a rezultatelor măsurătorilor.
  • Flexibilitate optimă și eficiență sporită - o gamă de opțiuni flexibile pentru personalizarea fluxurilor de lucru și administrarea analizei condițiilor de măsurare oferă o creștere în eficiență pentru munca de zi cu zi a inginerilor și analiștilor.

Condmaster conține informații importante necesare pentru a evalua condiția unui utilaj: un catalog complet de rulmenți, date privind lubrifianții, calcularea duratei de viață a rulmenților, reguli de evaluare SPM, valorile limită ISO, modele matematice pentru analiza spectrografică și detectarea avariilor pe baza de simptomele detectate și multe altele. Are conectivitate la rețea, funcții de import și export al datelor și securitate cu diverse niveluri de acces. Puteți administra toate activitățile de mentenanță, seta programe și rute pentru măsurători, introduce descrieri ale sarcinilor și genera statistici ale defectelor utilajelor.

Softul este modular și poate fi personalizat în funcție de performanță și preț, conform cerințelor echipamentelor dvs.

Învățați mai multe despre opțiunile impresionante ale Condmaster Ruby și aflați despre beneficiile cheie ale actualizării la Condmaster Ruby 2018.

Graphical overviewImagini cu zone de culoare (în verde, galben sau roșu în funcție de starea curentă) pe mai multe niveluri pe Prezentarea Grafică, de la nivelul întregii fabrici (stânga sus) până la măsurătorile individuale (dreapta jos).

Condmaster Ruby 2018 este disponibil cu licență unică sau flotantă. Funcționează pe Windows 7 (32/64-bit) sau mai noi. Softul comunică și stochează date pe Microsoft SQL Server 2008 sau mai nou și se livrează cu MSSQL 2014 Express Edition în programele de instalare.