Selectarea traductorului corect pentru aplicația dvs. este crucială pentru precizia măsurătorii.Toate datele colectate în câmp sunt doar la fel de bune ca și traductorul utilizat pentru măsurare.Disponibil într-o varietate de opțiuni, există un impuls de șoc sau un traductor de vibrații pentru fiecare nevoie.

Accelerometrul cu tehnologie dublă

Accelerometrul DuoTech este o soluție unică de traductor utilizat pentru instrumente pe bază de vibrație sau impulsuri de șoc sau cele două combinate. Oferă flexibilitate maximă pentru a putea selecta cea mai bună tehnică de măsurare în funcție utilizarea dorită sau de problemă. DuoTech este un accelerometru piezo-electric acordat individual care oferă performanță excelentă într-o gamă largă de aplicații. 

Acceleromentrul este izolat electric cu un scut Faraday care oferă protecție față de împământare sau interferențe RF. Este compatibil IEPE și se conectează la intrări standard pentru vibrații printr-o pereche de cabluri spiralate și un conector MIL. Aceasta ușurează integrarea într-un echipament existent și face acest accelerometru o alegere excelentă și avantajoasă pentru retehnologizarea proiectelor. Sensibilitatea nominală este de 100mV/g și gama impulsurilor de șoc este între -12 și 75 dB.

Carcasele din inox rezistente la acid și sigilate ermetic sunt potrivite pentru medii aspre.

 

Traductorii de vibrație

Traductorii SOLID sunt accelerometre piezo-electrice pe bază de compresie, care sunt reglati individual. Componente electronice îmbunătățite și caracteristicile mediului îmbunătățite oferă o performanță excelentă într-un număr mare de domenii.

Traductorii SOLID și transmițătorii sunt proiectați să reziste rigorilor mediilor industriale. Sunt extrem de robusti datorită carcaselor din oțel inoxidabil și rezistente la acizi, izolate și închise ermetic.

 

Transmițătoare de vibratii

Transmițătorii SOLID pot fi utilizați împreună cu toate instrumentele noastre sigure, în afară de Leonova Diamond IS și Leonova Emerald IS. Transmițătoarele oferă un semnal de ieșire de 4-20 mA proporțional cu viteza vibrației, pe o întreagă gamă de frecvențe. Semnalul de ieșire poate fi trimis către sistem de control comune precum PLC, DCS și SCADA. Transmițătoarele funcționează folosind energie din orice circuit standard 4-20 mA. Nu este necesare alimentare suplimentară.

Caracteristicile transmițătoarelor sunt designul unic al microcontrolerului și datele de calibrare stocate în senzor. Gama de măsurare este între 0 și 25 mm/s cu o rază de frecvențe între 2-1.000 Hz.

Traductorii SOLID și transmițătorii vin cu un conector superior pentru instalare ușoară și rapidă. Un traductor SOLID special cu un conector lateral este de asemenea disponibil pentru utilizare în medii industriale dificile în care umiditatea și apa pot cauza probleme cu echipamentul.

  

 

Transductor de vibrații triaxiale  

Traductorul de vibrații triaxiale este un accelerometru robust, cu impact mare și cu zgomot redus, cu răspuns de frecvență largă (axa Z 2-10 000 Hz, axa X și Y 2-7000 Hz).

Este sigilat ermetic, are protecție ESD și EMI/RFI și este echipat cu un conector M12 versatil.Sensibilitatea este de 100mV/g, iar intervalul de temperatură este -50 până la 120 ° C.
Traductorul este potrivit pentru măsurarea pe trei canale cu instrumentul portabil Leonova Diamond.  

 

 

Traductoare pe bază de impulsuri de șoc

Traductorii de impulsuri de șoc sunt utilizați în toate instalațiile SPM permanente pentru monitorizarea rulmenților.Acestea sunt instalate în găuri de montare încrucișate pe carcasele lagărelor. Un traductor de impulsuri de șoc transformă impulsurile de șoc emise de rulment în semnale electrice. SPM furnizează diferite versiuni de traductoare de impulsuri de șoc cu mai multe adaptoare și instrumente pentru instalări de oriunde.

Traductorul de impulsuri SPM standard este 44 000.  

 

Siguranța și securitatea

Conectori

Linia de traductori SOLID se completează cu o gamă nou nouță de conectori din materiale compozite pentru cablurile TNC, SMB și cu 2 pini. Acest design este net superior conectorilor din metal, datorită beneficiilor cum ar fi rezistența la acizi, amortizarea vibrațiilor și reducerea masei.

 

Instalare sigură

Pentru o instalare și mai sigură, oferim o pereche de cabluri spiralate și conducte din oțel inoxidabil neacoperite, rezistente la acid. Aceste garnituri de protecție se trag pe cablu și se fixează pe traductor la conector.   

Pentru susținerea conductei sunt disponibile cleme din oțel inoxidabil. Pentru protejarea îmbinărilor cablului de umezeală și apă, este disponibilă o cutie de serviciu din oțel rezistent la acizi.  

Versiuni EX

Traductorii DuoTech, SOLID și de impulsuri, transmițătorii și conectorii sunt de asemenea disponibili în versiuni EX, aprobați conform cu directiva ATEX, pentru utilizarea într-o atmosferă potențial explozivă.

Funcționalitatea și performanța produselor rezistente la explozii sunt identice cu echivalentele lor tradiționale.