Academia SPM pregateste directori, sefi, personal de productie si mentenanta care sunt implicati in diferite forme in monitorizarea starii mecanice a utilajelor.

SPM oferă unele dintre cele mai eficiente și simple metode de monitorizare a utilajelor rotative din lume. SPM Academy oferă pregătire în utilizarea acestor echipamente, aceasta fiind parte integrantă a conceptului companiei noastre privind monitorizarea. Astfel, SPM Academy este necesară pentru conceptul SPM, al cărei strategii este de a oferi posibilitatea propriului personal de a face măsurători, evalua rezultate și lua decizii.

  

SPM Academy

SPM Academy formează directori executivi, supraveghetori, personal de producție și mentenanță care sunt implicați într-un fel sau altul în procesul de monitorizare. Obiectivul este să vă permită să obțineți informații importante privind producția în scurt timp, pentru a evita întreruperile costisitoare. SPM Academy oferă cursuri standardizate, precum și pregătire standardizată sau personalizată.

  

Anunțăm cu mândrie că SPM este un Institut de formare acreditat ca Partener Mobius pentru Suedia. Începând cu septembrie 2013, SPM Academy oferă pregătire în tehnologia bazată pe vibrații conform cu standardele ISO 18436-2/3. Cursurile se țin folosind materiale de la Mobius Insitute, care emite, de asemenea, certificate la încheierea cu succes a testelor.