SPM Instrument AB

SPM Instrument AB este lider global în tehnologia de monitorizare a condiției maşinilor. Am furnizat industriilor lumii soluții de înaltă performanță pentru monitorizarea condiţiei maşinilor de aproape cincizeci de ani și suntem pasionați de ceea ce facem. Întreaga noastră atenție este focusată pe dezvoltarea de produse de clasă mondială pentru fiabilitate și întreținere - ceea ce ne face diferiţi.

Echipamente pentru fiecare aplicație și monitorizare necesară

Ca furnizor cu o gamă completă, dezvoltăm și comercializăm exclusiv tehnologia de măsurare, analiză și prezentare a datelor de la utilaje complexe. Puterea inovațiilor noastre le permite clienților noștri să profite de potențialul celor mai eficiente soluții de monitorizare a condiției maşinilor din lume.

În plus față de tehnologiile avansate de măsurare, linia noastră extinsă de produse acoperă totul, de la traductoare, transmițătoare și cabluri până la sisteme online, instrumente portabile și software-uri, precum și metode și produse pentru întreținerea corectivă, cum ar fi alinierea arborelui cu laser si echilibrarea.

Soluțiile noastre de vârf, de monitorizare inteligentă a condiției maşinilor, constituie o bază excelentă pentru o strategie de întreținere proactivă, integrată în activitățile normale de întreținere și oferă o imagine de ansamblu asupra statutului de active critice. Informațiile despre starea imediată și evaluată sunt prezentate sub formă de coduri de stare verde - galben - roșu pentru recunoașterea instantanee și ușoară a problemelor.

Timp de avertizare fără precedent cu tehnologia HD

Suntem inventatorii tehnologiilor HD ultra-eficiente de monitorizare a condițiilor. Oferind timpi de avertizare de neegalat, ei detectează bine condițiile de avarie în timp pentru a planifica întreținerea și reparațiile pentru o întrerupere minimă a procesului de producție. Indiferent dacă sunt complexe sau simple, tehnologiile HD au puterea de a aborda și rezolva problemele dvs. de fiabilitate.

Curs calificat la Academia SPM

Centrul nostru de instruire SPM Academy oferă cursuri standardizate și instruire personalizată pentru toate nivelurile de personal implicate în monitorizarea condiției maşinilor, permițându-le să fie pe deplin competenți și să-și actualizeze permanent cunoștințele despre produsele și tehnologiile noastre. Suntem un partener acreditat Mobius Institute Training, oferind cursuri ISO cu certificare ISO CAT I - III, precum și cursuri SPM certificate de Condition Monitoring Analyst.

Prezenta globala

Sediul nostru central, inclusiv departamentul de cercetare și dezvoltare, unitatea de producție și centrul de formare SPM Academy, este situat în Strängnäs, Suedia. Grupul SPM este compus din mai mult de două sute de profesioniști devotați, optzeci dintre aceștia având sediul în Suedia. Rețeaua noastră globală de reprezentanți de vânzări și servicii - care acoperă mai mult de cincizeci de țări - este aici pentru a vă susține departamentul de întreținere și pentru a vă ajuta să beneficiați cât mai mult de programul dvs. de monitorizare a condiţiei maşinilor.

Contactați-ne astăzi - așteptăm cu nerăbdare să auzim de dvs.!