SPM a oferit soluții de monitorizare a stării industriei hârtiei și celulozei timp de mulți ani. Primii noștri clienți erau fabrici de hârtie din Europa de Nord la începutul anilor '70.

Monitorizarea este piatra de temelie în administrarea bunurilor fabricilor de hârtie și celuloză. Controlul condițiilor de funcționare este important pentru optimizarea profitabilității fabricii. Menținerea disponibilității, maximizarea perioadei de avertizare timpurie și evitarea pagubelor secundare, sunt principalele motive pentru aplicarea monitorizării în industria hârtiei și celulozei.

Utilizările tipice în această industrie sunt benzile rulante, tocătoarele, sortatoarele, suflantele, benzile rulante în spirală, rafinăriile, ecranele de presiune, agitatoarele, monitorizarea preselor, rolelor din pâslă, rolelor de întindere, rolelor de absorbție, uscătoarelor Yankee, cilindrilor de uscare, pompelor cu vid, bobinatoarelor precum și motoarelor electrice, pompelor, ventilatoarelor și angrenajelor.

Ținând cont de mediul aspru al fabricilor de hârtie, SPM oferă fiecare echipament și soft de care aveți nevoie pentru o soluție de monitorizare eficientă, de la colectarea punctuală a datelor, până la evaluarea datelor măsurate. Produsele noastre și tehnicile de măsurare sunt dezvoltate specific pentru nevoile industriei hârtiei și celulozei.

Printre referințele noastre se numără utilizatorii finali, cum ar fi: STORA Enso, Holmen Paper, SCA, APP, Burgo, Billerud, Oji, Norske Skog, IP, Mead/Westvaco, Kimberly-Clark, Bridgewater, UPM-Kymmene și multe altele. Furnizorii de mașini, cum ar fi ABB, Sulzer, Scanpump, Atlas Copco, Andritz, Ingersoll Rand, utilizează echipamentul nostru ca opțiuni standard în livrările lor. Echipamentele furnizorilor OEM sunt adesea pregătite pentru componentele SPM.