Alinierea axelor este o funcție opțională în Leonova Diamond® și Leonova™ Infinity pentru alinierea rapidă și ușoară a axelor, cu utilizare limitată sau nelimitată. În caz de utilizare limitată, se scad credite pentru fiecare sarcină de aliniere. Funcția este prietenoasă și ușor de învățat.

Alignment with LineLazer

Setul de accesorii LineLazer conține unități detector/transmițător, bracheți, lanțuri, tije, cabluri și bandă de măsurat, toate într-o servietă. Acest set se potrivește cu o multitudine de aplicații, ex.: compresoare, reductoare, generatoare și pompe.

Unitățile detector au detectoare de poziție (PSD) cu suprafețe mari de recepție, care fac ca reglajul să nu mai fie necesar. Valorile de compensare pentru creșterea termică pot fi introduse. Inclinometre de înaltă precizie măsoară în permanență unghiul de rotație al ambelor detectoare. Aceasta permite măsurători complet automate în mai puțin de jumătate din rotația axului. Rezultatele măsurătorilor sunt afișate în sutimi de milimetri sau în miimi de inci.

Alignment on Leonova Diamond ScreenInstrumentul Leonova este unitatea de control și afișare. Interacțiunea dintre display și utilizator este cât mai simplă cu putință. Un afișaj intuitiv bazat pe iconițe și grafică ghidează utilizatorul către alinierea perfectă a axelor. Leonova produce un fișier cu toate informațiile de aliniere pentru documentare și imprimare.

Programele de măsurare:

  • Alinierea utilajelor montate orizontal (măsurarea automată sau pași manuali)
  • Alinierea utilajelor montate vertical și cu flanșă
  • Măsurarea dezechilibrelor
  • Compensație pentru creșterea termică
  • Funcția de blocare a picioarelor
  • Fișierul de aliniere a axelor