Monitorizarea condiției cu tehnologii de înaltă definiție (HD) oferă timpi de avertizare extrem de mari, maximizând timpul de planificare pentru mentenanță și reparații. Aceasta permite utilizarea la maxim a duratei de viață a echipamentului, reducerea costurilor de reparare și minimizarea consecințelor întreruperii producției.

Tipurile de defecte mecanice care pot apărea pe un utilaj sunt bine cunoscute personalului de mentenanță. Este nevoie de un mesaj clar că va apărea un defect și o indicație a gravității acestuia. Dacă defectul prevăzut este definit, puteți alege cu ușurință metoda de monitorizare care va oferi rezultatul cel mai rapid și mai economic.

Tehnologiile noastre HD se bazează pe tehnici de măsurare unice și patentate care oferă oportunități extraordinare de planificare și asigurare a producției.

Cu HD ENV, se oferă avertizări în avans privind deteriorarea stării echipamentului încă din Stadiul 1, care acoperă întregul proces de avariere (de la formarea fisurii, la piese slăbite și exfolieri).  

Beneficiile tehnologiilor noastre HD:

  • Urmăriți întreg procesul de defectare - obțineți perioade de avertizare extrem de lungi
  • Mentenanță preventivă cu o perioadă de planificare extinsă la maxim
  • Identificați defecte ale angrenajelor și rulmenților folosind grafice excepțional de clare și semnale de timp


Tehnica anvelopării de înaltă definiție - HD ENV
- o nouă eră în monitorizarea cu ajutorul vibrațiilor

Tehnica nou patentată HD ENV® este o tehnologie de tranziție la o nouă eră de monitorizare prin vibrații. Capabil să detecteze probleme ale utilajelor din cele mai timpurii stadii care sunt, în general, greu de detectat la timp fără tehnici de anvelopare - de exemplu avariile angrenajelor și rulmenților - metoda utilizează algoritmi inteligenți pentru procesarea digitală a semnalului pentru a obține informații optime pentru predicții. HD ENV poate fi utilizat să monitorizeze aplicații la o gamă largă de RPM. Tehnica poate fi folosită cu un traductor de vibrații preexistent și deci se integrează cu ușurință în infrastructuri industriale.

 

Metoda de înaltă definiție pe bază de impulsuri de șoc - SPM HD
- monitorizare pe bază de impulsuri de șoc pentru o gamă largă de RPM

Mult apreciata tehnologie SPM HD® bazată pe impulsuri de șoc este o variantă dezvoltată, patentată, a Metodei pe bază de impulsuri de șoc (SPM) care oferă informații de încredere privind lubrifierea și starea mecanică a rulmenților. Evaluarea instantanee a stării rulmenților se oferă într-o schemă de culori verde-galben-roșu ușor de înțeles. Tehnica digitală avansată și frecvența de măsurare bazata pe RPM, face ca SPM HD să fie potrivită pentru măsurarea pe o gamă foarte largă de RPM, chiar și la viteze extrem de scăzute (0.1 - 20.000 RPM).

 

Order Tracking de înaltă definiție
- rezolvarea RPM-ului variabil

Cu Order Tracking HD, achiziția datelor se adaptează la RPM-ul curent pentru a produce grafice clare - indiferent de variația RPM-ului. Order Tracking HD este de aproximativ zece ori mai bun decât algoritmii monitorizării tradiționale atunci când turația nu este perfect stabilă.

Combinație superioară de tehnologii HD
- ce-i mai bun din două lumi

Nu este necesar să vă limitați la o singură tehnică de măsurare.  Accelerometrul DuoTech® combină acest tehnologii de monitorizare de ultimă oră. Combinarea metodelor patentate HD ENV și SPM HD oferă flexibilitate maximă, oferind monitorizarea rulmenților și lubrifierii - acoperind întregul proces de deteriorare - precum și detectarea problemelor legate de vibrații.